Legepladsens udflytter

“Legepladsens udflytter” består af seks børnehavebørn og én pædagog, som er udenfor hele dagen, tirsdag – torsdag. Udflytterstuen er tilknyttet gul stue, og det vil være pædagog Mads, der som udgangspunkt er med udenfor.

“Legepladsens udflytter” er vores måde at integrere legepladsen i vores dagligdag på bedst mulig vis. Her vil vi bringe naturen ind i en bybørnehave. Vi har åbnet legepladsen på denne måde, så dit barn får flere muligheder for at få oplevelser i og med naturen, får mulighed for at få udviklet sin naturforståelse og generelt blive styrket og udfordret gennem friluftsliv. Vi roder i kompostbunken, finder regnorme og bænkebidere, planter og vander, leger vildt, leger roligt, saver og kløver brænde, laver mad på bål og holder varmen gennem god leg.

Dagene vil indeholde aktiviteter, og udgangspunktet er legepladsen, men der vil også være rig mulighed for at tage på feltarbejde ude i byen og verden, så dit barn får udviklet sin dannelse og nysgerrighed.

Vi glæder os til at fortsætte det gode forældresamarbejde, og I inviteres til at være en aktiv del af dette projekt og være lige så nysgerrige, som jeres børn naturligvis bliver, og I skal også være velkomne til at komme med idéer og input.

Vi vil være udenfor hele dagen, så I skal sørge for, at jeres børn har passende tøj med til vejret. Madpakken og frugtposen må meget gerne medbringes i pose, så vi nemt kan tage det med, hvis vi tager på tur.

 

Med dette projekt har vi været så heldige at få tilskud fra Friluftsrådet, så vi har kunne indkøbe bålkar, udekøkken, stegepander m.m.

farve-logo-friluftsraadet